Blogger Layouts

ALL ABOUT SANTY

ALL ABOUT SANTY

Sunday, January 15, 2012

Kenapa lah selalu pening


assalammualaikum semua..

rindu nak blogging tapi bila dah depan laptop tak tau pula nak tulis apa. kenapa la jadi macam ni. sebenarnya saya masih dalam keadaan tidak sedarkan diri sebab yelah paper masih ada 2 lagi tapi tetap tak sedar diri. lepas tu bila dah tak boleh jawab exam mula lah nak menangis. ish2!!

malam-malam memang buka buku tapi BUKA BUKU je bukan BACA BUKU. so di situlah telah berlaku penipuan. kenapa pemalas sangat nak belajar ni wahai santy. ingatlah awak tu dah nak grad takkan tak reti-reti rajin sikit. atau mungkin saya memerlukan sesorang untuk tampar saya dan ingat saya untuk study.

ok sambil dengar lagu kat THR GEGAR yang sememangnya jiwang dan buatkan saya menangis. kenapa mesti malam ni. kenapa semua perasaan muncul malam ni. saya taknak sedih-sedih la sebab saya dah penat menangis. dan waktu ini juga saya teramat rindu dia. tapi hanya boleh luahkan tanpa boleh berbuat apa-apa.

malam ni juga saya akan cuba luahkan semua apa yang tersirat kat hati saya. ok saya rasa kami memang bukan  macam couple. mula-mula saya tak nak fikir dan buat biasa tapi semakin lama saya semakin berfikir siapa sebenarnya saya kat hati dia. sebab macam ada sesuatu yang saya tak tahu tentang dia. mungkin perasaan saya atau mungkin memang ada yang disembunyikan. 

mungkin saya tak cakap tapi awak kena faham saya, kena faham apa yang isi hati saya inginkan. 

terlalu banyak yang saya rahsiakan. terlalu banyak yang saya pendamkan dan akhirnya saya sendiri yang sakit hati. buat masa ini mungkin saya akan menyendiri. saya akan cuba pergi dan hilangkan diri dari dia. saya tak tahu nak buat macam mana lagi. saya betul-betul tak tahu. even kami in relationship saya tak nampak ada effort dari dia. entahlah.


0 comments:

Post a Comment